Μυθιστορήματα

Εξομολόγηση


Εξομολόγηση

Μέσα σε αυτό το βιβλίο έχω βάλει πολλές αληθινές ιστορίες που στιγμάτισαν την Ελληνική κοινωνία. Θα δείτε βιογραφίες Ελλήνων κακοποιών με στοιχεία που πήρα από τις εφημερίδες. Τα ονόματα βέβαια είναι αλλαγμένα και οι καταστάσεις δραματοποιημένες ειδικά στο τέλος του βιβλίου, δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα.

Πηγή έμπνευσης αυτής της ιστορίας ήταν οι εκπομπές του δημοσιογράφου Σταύρου Θεοδωράκη.

Κατεβάστε το δωρεάν

Smashwords

Το άρμα του Ήλιου


Το άρμα του Ήλιου

Η Λυδία, μια φωτογράφος διασήμων βρίσκεται για μια αποστολή του περιοδικού που δουλεύει στην Ρόδο. Εκεί ανακαλύπτει μέσα από ένα ταξίδι σε προηγούμενες ζωές ότι η μοίρα της είναι συνδεδεμένη με τον θησαυρό που κοσμούσε το στεφάνι του Κολοσσού της Ρόδου. Κάθε ζωή που ζει την απομακρύνει από την αληθινή αγάπη. Το απώτερο παρελθόν στοιχειώνει τους αιώνες για να συναντήσει το παρόν σε μια περιπέτεια που κόβει την ανάσα. Ο μύθος και η πραγματικότητα σε μια αλληλουχία γεγονότων μυστηρίου, ίντριγκας και μυστικών οργανώσεων με δίψα για πλούτο. Στο άρμα του ήλιου δένονται ζωές και καταστάσεις σε ένα ταξίδι που οδηγεί στο φως της αλήθειας.

Θα τα καταφέρει σε αυτήν τη ζωή να βρει τον θησαυρό και να ζήσει τον έρωτα η θα χρειαστούν και άλλες ζωές για να το καταφέρει;

Κατεβάστε το δωρεάν

Smashwords

Ερευνώντας την Αλήθεια


Ερευνώντας την Αλήθεια

Φίλοι αναγνώστες το έργο που έχετε στα χέρια σας είναι μια μελέτη σχετικά με το αεί ζητούμενο και το αεί απορούμενο και αυτό είναι το περίφημο ρητό Γνωθι Σεαυτόν. Στις σελίδες που ακολουθούνε θα βρείτε κάποιες έννοιες που θα σας βοηθήσουν να στοχαστείτε πιο εύκολα αυτό το περίφημο Πυθικό Ρητό που το συμπόσιο των επτά σοφών αποφάσισε να αφιερωθεί στους Δελφούς στο Θεό του φωτός και της μουσικής Απόλλωνα. Μαζί με αυτό έγραψαν και το Μηδέν Άγαν που έχει το νόημα ότι σε κάθε υπερβολή υπάρχει λάθος και πρέπει να αποφεύγεται. Tο Γνώθι σεαυτόν από τότε που το ανέγραψαν στην προμετωπίδα του ναού του Θεού και μέχρι σήμερα έμεινε μία άγνωστη έννοια. Το δύσκολο μα και εύκολο αυτό νόημα που γνώριζαν μόνο οι επτά σοφοί, αν και μας το άφησαν σαν διαθήκη τους με την πίστη ότι εμείς οι μεταγενέστεροι με τις πολλές μας γνώσεις θα το θυμόμαστε και θα το έχομε πυξίδα και φως προσανατολισμού στην πορεία μας. Λόγω του ότι οι διάφορες παιδαγωγικές, πολιτικοθρησκευτικές δεν μας το προσφέρανε ζωντανά και απλά να το γνωρίσομε αφού εννοεί να γνωρίσομε τον δικό μας εαυτό, δηλαδή την ψυχή μας την ίδια, που αν και με αυτή ζούμε, δεν την γνωρίσαμε, και ζούμε μαζί και χωριστά, δηλαδή άνθρωποι με άγνοια του ίδιου μας εαυτού του γονιού μας δηλαδή…

Κατεβάστε το δωρεάν

Smashwords

Ερευνώντας την Αλήθεια 2


Ερευνώντας την Αλήθεια 2

Από το απώτατο παρελθόν ως σήμερα, οι άνθρωποι ερευνούν την πορεία προς το μέλλον. Ψάχνουν να γνωρίσουνε σε ποιό δρόμο στης ζωής την στράτα υπάρχει η ευτυχία, η χαρά, η νίκη ή η ευδαιμονία. Στον αντίποδα της ευτυχίας ή επιτυχίας επίσης ζητούσαν και ζητούν να μάθουν που ευρίσκεται η αποτυχία, η δυστυχία ή η μοιραία απόληξη που βγάζει η πορεία τους.

Κατεβάστε το δωρεάν

Smashwords

Φιλοσοφία στη σκιά του πολέμου


Φιλοσοφία στη σκιά του πολέμου

Μια σειρά συλλογισμών σαν φωνή λαού εν ώρα βομβαρδισμών στη Βαγδάτη με τα πλέον μοντέρνα υπερόπλα εναντίων ενός λαού με άσπρους χιτώνες, επί το πλείστον μικροί ή μέσοι βιοπαλαιστές.

Αιμάτινο ποτάμι των δυνατών η γνώση.

Κατεβάστε το δωρεάν

Smashwords